Hoe bestellen?

Wij leveren uitsluitend FIFA 23 FUT coins. 

Bestellen bij FIFACoinsmarkt gaat makkelijk en snel. We maken gebruik van een Autodelivery system die 24/7 coins kan leveren.

Wanneer je bij ons besteld hebt ontvang je een mailtje met unieke inlog gegevens die je moet gebruiken bij het opnemen van je FIFA Coins. Het is dus erg belangrijk dat je het juiste e-mail adres opgeeft tijdens de bestelling.

Nadat de bestelling is voltooid ontvang je een e-mail waarmee je kunt inloggen op onze FIFA delivery website. De inlog gegevens zijn je email adres + order nummer.

Zodra je inlogt op onze FIFA coins delivery website wordt alles vrij snel duidelijk, je kunt hier een speler te koop zetten die wij kopen of je kunt kiezen voor comfort trade (vanaf november). Om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid krijgt nemen we de waarde van de speler die je aan ons verkoopt in mindering. Hierdoor ontvang je precies het juiste bedrag.

Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je hulp nodig neem dan gerust contact op met onze support: fifacoinsmarktnl@gmail.com.