FAQ

Q Wat is FIFACoinsMarkt.nl
A

www.FIFACoinsMarkt.nl is een Nederlandse leverancier van FIFA Ultimate team Coins. Wij bestaan al geruime tijd en hebben inmiddels een bekende naam binnen de Nederlandse FIFA Coins markt. Ons doel is om goedkoop, snel en eenvoudig FUT Coins te voorzien aan onze trouwe klanten.

Q Moet ik de EA tax betalen?
A

Ja, je moet zelf de EA Tax van 5%. Dit houdt in dat indien je bijvoorbeeld 10k FIFA Coins besteld, je uiteindelijk 9,500 FIFA Coins overhoud op je FUT account.

Q Hoe snel leveren jullie de coins?
A

De levering van coins duurt meestal tussen de 10 en 30 minuten. 

Q Hoe zet ik een speler op de transfermarkt?
A

Kijk voor deze informatie naar het filmpje van FIFAZlatanNL welke je kunt vinden op de "Hoe bestellen" pagina. 

Q Willen jullie mij sponsoren?
A

Indien je een Youtuber of Twitcher bent met met FIFA gerelateerde content en een groot bereik zijn wij eventueel geinteresseerd in sponsoring. Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Q Via welke betaalmethodes kan ik betalen?
A

Betalen is mogelijk via iDeal, BanContact/Mistercash en SofortBanking.

 
Q Is er een kans dat mijn account geband wordt?
A

Ja. Bij het kopen van FIFA coins bestaat altijd een risico op ban. In dit geval reset EA de coins die op je account staat. Wij raden daarom altijd aan om direct spelers te kopen zodra de FIFA coins zijn ontvangen, gezien spelers niet worden gereset. Uit jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat de kans op een ban erg klein is. Mocht u toch na uw bestelling geband worden door EA kunnen wij dit niet vergoeden. Nogmaals is de kans minimaal dat dit gebeurd, zeker omdat wij een erg betrouwbare en veilige leveringssysteem hebben. 

Q

Wat zijn FIFA coins en hoe kom ik er aan?

A

Op FIFA heb je verschillende gamemodes. De meest populaire gamemode is toch wel Ultimate Team (oftewel FUT). Dit is een online gamemode waarbij jij jouw ultieme team kunt samenstellen door spelers te kopen, verkopen en te verdienen. Om jouw ultimate team te creëren heb je munten (fifa coins) nodig. Op elke console verschillen de munten natuurlijk wel in prijs maar het idee van FIFA ultimate team blijft hetzelfde.

Hoe kom je aan deze coins?
Op deze site kun je FIFA 21 coins kopen. Hoe meer coins je koopt, des te betere spelers je kunt aanschaffen. Natuurlijk is FIFA coins kopen op deze site niet de enige manier om aan munten te komen in FUT. Door wedstrijden te winnen kun je ook coins verdienen. Als je zoveel mogelijk potten wint stijg je in divisies omhoog en kun je aan toernooien mee doen, hier kun je voornamelijk veel munten aan verdienen. Hoe hoger de divisie hoe meer munten je verdiend. De beste divisie is natuurlijk divisie 1 en de laagste is divisie 10. Het verschil tussen de coins opbrengst tussen deze twee is immens groot.

Een andere mogelijkheid om aan FIFA coins te kopen is doormiddel van SBC's. SBC's zijn 'challenges' gemaakt door EA Sports die je uitdagen om meerdere spelers in te leveren om er dan een beter speler of een pakket uit te krijgen. Het doel van SBC's is voornamelijk winst maken of een speler vrij te spelen om je team mee te versterken.