Menu
Winkelwagen 0

FAQ

Q Wat is FIFACoinsMarkt.nl
A

www.FIFACoinsMarkt.nl is een Nederlandse leverancier van FIFA Ultimate team Coins. Wij bestaan al geruime tijd en hebben inmiddels een bekende naam binnen de Nederlandse FIFA Coins markt. Ons doel is om goedkoop, snel en eenvoudig FUT Coins te voorzien aan onze trouwe klanten.

Q Moet ik de EA tax betalen?
A

Ja, je moet zelf de EA Tax van 5%. Dit houdt in dat indien je bijvoorbeeld 10k FIFA Coins besteld, je uiteindelijk 9,500 FIFA Coins overhoud op je FUT account.

Q Hoe bestel ik op deze website?
A

Bestellen gaat zeer eenvoudig, ga naar het onderdeel "hoe bestellen?" om een volledige uitleg.

Q Hoe zet ik een speler op de transfermarkt?
A

Kijk voor deze informatie naar het filmpje van FIFAZlatanNL welke je kunt vinden op de "Hoe bestellen" pagina. 

Q Hoelang moet ik wachten voordat ik mijn coins heb? (Levertijd).
A

Wanneer je besteld hebt kan het even duren voordat je de coins op je account hebt. Je bestelling komt in een wachtrij te staan en afhankelijk van de drukte wordt vervolgens je bestelling geleverd. Soms kan het zijn dat bijvoorbeeld in de week voor TOTS of tijdens TOTS het extra druk is waardoor de levering trager is. In dergelijke gevallen kunnen er helaas heel wat uren over het heen gaan. In rustigere tijden leveren we gemiddeld binnen 1 uur. Zodra de spelers zijn ingediend kunt u zien op welke positie uw spelers staan om gekocht te worden. Dit is een indicatie hoelang de wachtrij is.

Q Via welke betaalmethodes kan ik betalen?
A

Betalen is mogelijk via iDeal, BanContact/Mistercash en SofortBanking.

 
Q Is er een kans dat mijn account gebanned wordt?
A Ja. Bij het kopen van FIFA coins bestaat altijd een risico op ban. In dit geval reset EA de coins die op je account staat. Wij raden daarom altijd aan om direct spelers te kopen zodra de FIFA coins zijn ontvangen, gezien spelers niet worden gereset. Uit jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat de kans op een ban erg klein is. Mocht u toch na uw bestelling geband worden door EA kunnen wij dit niet vergoeden. Nogmaals is de kans minimaal dat dit gebeurd, zeker omdat wij een erg betrouwbare en veilige leveringssysteem hebben.