Wat zijn FIFA munten en hoe kom ik aan FIFA munten?

Wat zijn FIFA munten en hoe kom ik aan FIFA munten?

Als jij een echte gamer bent heb je vast en zeker wel eens gehoord van fifa. Het is een van de bekendste spellen en kan bespeeld worden op PC, PS4 en Xbox 1. Op dit spel heb je verschillende gamemodes, maar de meest populaire gamemode is toch wel Ultimate team. Oftewel FUT. Dit is een online gamemode waarbij jij jouw ultieme team kunt samenstellen door de spelers te kopen, verkopen en te verdienen! Om dus jou ultimate team te creëren heb je dus munten nodig. Op elke console verschillen de munten natuurlijk wel in prijs maar het idee van fifa ultimate team blijft hetzelfde.

Maar hoe kom je aan deze coins?

Deze munten kun je bij ons op de site kopen. Je kunt zelf kiezen hoeveel munten je graag zou willen hebben. Hoe meer munten je koopt, des te betere spelers kun je kopen.  
Natuurlijk is munten kopen niet de enige optie om aan munten te komen in FUT. Door wedstrijden te winnen kun je ook coins verdienen. Als je zoveel mogelijk potten wint stijg je in divisies omhoog en kun je aan toernoeien mee doen, hier kun je voornamelijk veel munten aan verdienen. Want hoe hoger de divisie hoe meer munten je verdiend. De beste divisie is natuurlijk divisie 1 en de laagste divisie is divisie 10. Het verschil tussen de coins tussen deze twee is inmens groot.

Ook is er een mogelijkheid om munten te verdienen doormiddel van SBC's. SBC's zijn 'challenges' gemaakt door EA Sports die je uitdagen om meerdere spelers in te leveren om er dan een beter speler of een pakket uit te krijgen.
Het doel van SBC's is voornamelijk winst maken of een speler vrij te spelen om je team mee te versterken. 

Hoe werkt het kopen van munten?

Wij leveren uitsluitend FIFA 19 coins.

Bestellen bij FIFACoinsmarkt gaat makkelijk en snel. We maken gebruik van een Autodelivery system die 24/7 coins kan leveren.

Wanneer je bij ons besteld hebt ontvang je een mailtje met unieke inlog gegevens die je moet gebruiken bij het opnemen van je FIFA Coins. Het is dus erg belangrijk dat je het juiste e-mail adres opgeeft tijdens de bestelling.

Nadat de bestelling is voltooid ontvang je een e-mail waarmee je kunt inloggen op www.futafterbuy.com/fifacoinsmarkt. De inlog gegevens is je e-mail adres + order nummer.

Zodra je inlogt op www.futafterbuy.com/fifacoinsmarkt wordt alles vrij snel duidelijk, je kunt hier een speler te koop zetten welke wij vervolgens kopen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid krijgt nemen we de waarde van de speler die je aan ons verkoopt in mindering. Hierdoor ontvang je precies het juiste bedrag.

Mochten er onduidelijk zijn of heb je hulp nodig neem dan gerust contact op met onze support: fifacoinsmarktnl@gmail.com.
Terug naar blog