TVDW 25 Voorspellingen

TVDW 25 Voorspellingen

Voorspellingen TVDW 25

Voor elke linie hebben we een speler geselecteerd die mogelijk een TVDW kaart krijgt.

DOELMAN

Salvatore Sirigu - DM - OVR 82 
We hebben gekozen voor Sirigu, aangezien de Italiaanse competitie moeilijk is om te selecteren. Sirigu maakte een totaal van vier bespaart in Turijn van 3-0 zege en was Man van de wedstrijd met een 7.5 van Gazzetta toegekend.

VERDEDIGERS
Trent Alexander-Arnold - RA - OVR 78
Eerlijk gezegd, er waren maar liefst vier spelers, ik kon gemakkelijk hebben gekozen voor een andere van Liverpool aangezien ze een 5-0 zege bij Watford hebben gehaald.

MIDDENVELDER
Gylfi Sigurdsson - CAM - OVR 82

Sigurdsson is altijd een bedreiging in de Premier League, ongeacht voor wie hij speelt. Vroeger voor Swansea. maar de Welsh kant zag zijn talent op een andere manier, de IJslandse middenvelder scoorde twee keer en beveiligde hen op een 3-0 overwinning tegen Everton.

AANVALLERS
Robert Lewandowski - ST - OVR 90 

Lewandowski is waarschijnlijk de mede headliner speler voor deze kant en krijgt hoogst waarschijnlijk een TVDW kaart toegewijd. Dit heeft hij te danken aan de 2 prachtige goals die hij gescoort heeft foor Bayern München

Dit waren de TVDW voorspellingen! Als conclusie kunnen we stellen dat er een aantal interessante en potentiele goede kaarten tussen zitten.

Terug naar blog