Team of the Week 36 predictions

Team of the week 36 predictions

 Vandaag is het weer zo ver! 1 van de laatste team of the weeks komt eraan, dit team komt elke woensdag om 19:00 Nederlandse tijd op FIFA Ultimate Team. Hierin zitten de spelers die het afgelopen weekend een goede wedstrijd hebben gespeeld bij hun club.  

We beginnen bij de keepers. De eerste keeper is Faehrmann, hij heeft een penalty gestopt en had een paar hele goede reddingen. De Duitse club stond ook al met 10 man op het veld en het was een zware klus voor deze doelman maar hij heeft alles gegeven en speelde alsnog 1-1 tegen Ingolstadt.

Romero de keeper van Manchester United is ook belangrijk geweest, hij stopte ook een penalty en maakte 6 reddingen in een gelijkspel tegen Southampton.

De eeste verdediger is Koulibaly was fantastische en scoorde ook nog 1 goal. En dan blijven we in de Serie A, want de Inter Milan verdediger Andreolli was belangrijk. Lazio had 2 rode kaarten gekregen, en Andreolli scoorde ook nog eens. Fernandinho startte verrast als rechtervleugelverdediger bij Manchester City. Hij speelde een goede wedstrijd en had een goal gescoord en had een cleansheet. Manchester City won overigens met 0-5 van Watford. Daarom denk ik dat Fernandinho een IN-FORM krijgt als een rechts achter.

De Nederlander Wijnaldum scoorde de 1-0 voor Liverpool, die wedstrijd werd met 3-0 gewonnen. De goal was fantastisch en speelde rondom ook gewoon een goede wedstrijd. En nu Pogba, hij was na 45 minuten gewisseld. Maar hij scoorde en gaf 1 assist in 45 minuten. Sneijder is ook een uitblinker. Hij scoorde 1 goal en gaf 1 assist in een overwinning. De Preville scoorde een hattrick als een CAM. Maar ook nog een Nederlander, Robben, hij scoorde 1 goal en gaf 2 assist en was ook nog eens man of the match! Havertz de jonge Duitser van 17 jaar scoorde 2x en gaf 1 assist. Farfan scoorde een hattrick als een rechtsmidden. Berardi scoorde 2x en gaf een assist, hij was vaak dichtbij een IN-FORM en ik denk nu dat hij eindelijk een IN-FORM gaat krijgen.

 

Salah is de volgende, Salah scoorde 2x (hetzelfde als El Shaarawy, ze kunnen daarom allebei een IN-FORM krijgen. Maar Salah werd ook man of the match, dus misschien wordt het Salah wel! Wie weet! Quaresma van Besiktas scoorde 1 goal en 1 assist met een 4-1 overwinning met Besiktas. Sevilla doet het heel goed, Vitolo had 2 goals en 1 assist als een linksmidden. Kostic speelde fantastisch en was heel belangrijk. Hij scoorde 1x en gaf 1 assist in de laatste minuut door een 2-1 overwinning. Gabriel Jesus had 1 goal en 1 assist in 2 wedstrijden achter elkaar. Reus scoorde 2x als spits, hetzelfde geldt voor Aubameyang. De speler uit Gabon scoorde ook 2x en hij is Lewandowski voorbij met goals en is nu topscorer in de Bundesliga. Dan gaan we naar de Russische competitie, Smolov scoorde een hattrick voor zijn club en zou daarvoor waarschijnlijk een IN-FORM krijgen. Aguero scoorde 2x in de 0-5 overwinning. Koroki de spits uit Japan scoorde een hattrick in een 3-3 gelijkspel. Mertens deed het weer! Hij scoorde 2x in een 4-1 overwinning in de wedstrijd tegen Fiorentina. Lacazette speelde zijn laatste wedstrijd in het shirt van Lyon, 2 goals en 1 assist. Kane kan nog een IN-FORM krijgen hij scoorde 4 goals in 1 wedstrijd en in nog een wedstrijd 3 goals. In 2 wedstrijden 7 goals scoren is niet makkelijk, daarom denk ik dat Kane een IN-FORM krijgt zelfs omdat hij in het TOTS zit als het team of the week uitkomt denk ik dat Kane een IN-FORM krijgt. Dost scoorde 38 goals in de Liga NOS. Hij scoorde alweer een hattrick in de laatste wedstrijd. Hij had bijna de gouden schoen gewonnen van de meeste goals in de competitie maar Messi was hem beter af helaas. Het zou goed zijn voor de Nederlandse historie, maar het mocht dit seizoen niet baten. Maar je weet het nooit. Want Dost staat waarschijnlijk volgend jaar gewoon weer op de Portugese velden.

Zo te zien wordt dit team of the week een hartstikke goed team. Met heel veel Walk-Out’s. Dit zijn spelers met een rating van 88+ als IN-FORM. Dus als je Elite hebt gehaald dit weekend, veel plezier met je goede packs!

 

-Wessel D.

Terug naar blog