Team of the knockout stage!

Team of the knockout stage!

 Gisterenavond is er een nieuw team uitgekomen! Namelijk het team of the knockout stage, de spelers die in dit team zitten hebben een blauwe speciale kaart gekregen. Ze hebben deze speciale kaart gekregen omdat ze in de Europa League of de Champions League goed hebben gespeeld. In totaal zijn er 23 spelers die een speciale blauwe kaart hebben gekregen.

 Door het uitbrengen van dit spectaculaire team was de hype heel groot geworden. Door deze hype is er een grote market-crash ontstaan. De dure spelers zoals De Gea of De Bruyne zijn flink gedaald. Dat komt omdat er nieuwe SBC’S zijn uitgekomen waarbij je zo’n speciale kaart in je pack krijgt.

 Viergever heeft in de wedstrijd tegen Schalke 04 een goede wedstrijd gespeeld. Ajax had de eerdere ontmoeting met Schalke 04 met 2-0 gewonnen. De uitwedstrijd domineerde Schalke 04 bijna de hele wedstrijd. Door het goede spel van Schalke 04 scoorde de ploeg maar liefst 3x. Ajax stond op dat moment op uitschakeling. Maar in dezelfde verlening waar Schalke 04 de ‘winnende’ goal scoorde, scoorde Nick Viergever de bevrijdende treffer voor de Amsterdammers. Uit eindelijk scoorde Amin Younes vlak voor tijd de 3-2. Zo is Ajax door naar de halve-finale van de Europa League!

 Ronaldo had een hele speciale avond achter de rug. Real Madrid speelde een thuiswedstrijd tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League, de eerdere wedstrijd werd het 1-2 voor Real Madrid. Na de 2e helft kwam de Duitse club op voorsprong door een penalty maar dat bleek niet genoeg te zijn. Ronaldo scoorde die wedstrijd 3x! Door zijn derde van de avond scoorde hij zijn 100e treffer in de Champions League. Real Madrid won de wedstrijd met 4-2 van Bayern München.

 Juventus doet het heel goed in de Champions League dit seizoen! De Italiaanse club staat momenteel ook op de 1e plaats in de Serie A. De uitblinkers van Juventus zijn vooral Paulo Dybala, Gonzalo Higuain en Gianluigi Buffon. De laatste wedstrijd in de Champions League hebben ze, omdat ze in goede vorm zijn, gewonnen. De wedstrijd wonnen ze van Barcalona. De thuiswedstrijd werd 3-0 en de uitwedstrijd eindigde in een bloedeloos gelijkspel.

 Ibrahimovic zit ook in het team of the knockout stage. Er zijn veel vraagtekens naar deze keuze. In de wedstrijd tegen Anderlecht speelde Ibrahimovic niet zijn beste wedstrijd. Maar toch gaat Ibrahimovic deze wedstrijd nooit meer vergeten. Hij wilde de bal naar het goal koppen, maar kwam verkeerd neer. Hierdoor klapte zijn been naar achteren. Door deze blessure is hij 9 tot 12 maanden uitgeschakeld. En omdat dit waarschijnlijk zijn laatste jaar is, zien we hem niet meer in actie bij Manchester United.

 

De overige uitslagen van de Europa League en de Champions League.

Besiktas – Lyon 2-1 (Lyon won op penalty’s met 6-7 daardoor is Lyon door)

Genk – Celta 1-1 (Door de thuisoverwinning van Celta is Celta door)

Manchester United – Anderlecht 2-1 (Manchester United is door)

Schalke 04 – Ajax 3-2 (Ajax is door)

Leicester – Atlético Madrid 1-1 (Atlético Madrid is door)

Monaco – Borussia Dortmund 3-1 (Monaco is door)

Barcalona – Juventus 0-0 (Juventus is door)

 

- W. Dolderman

Terug naar blog