Future Stars

Future Stars

Afgelopen vrijdag 18 januari is het nieuwe evenement: "Future Stars" gestart.

Wat werd er verwacht van dit evenement?

De eerste paar dagen werd dit nogal geheim gehouden door EA. In eerste instantie werd er gespeculeerd over recordbreakers, of Path to Glory kaarten die uit zouden komen. Vandaar dat de vraag van de community was: hoe gaat EA dit aanpakken? Duidelijk was wel dat de spelers in packs verkrijgbaar zouden zijn en een soort van ‘’upgrade’’ mogelijkheid doormiddel van SBC’s.. Er was een enorme hype om dit evenement  en dat is ook wel terecht.

 

 

Wat houden de Future Stars kaarten in?

 EA heeft namelijk 21 enorme talenten een geweldige kaart gegeven. Bij elke club waar een talent rondloopt die later een grote ster kan worden heeft EA een Future Star kaart gegeven. Bijvoorbeeld Guendouzi dit is een talent van Arsenal, het is een centrale middenvelder en had voor dit evenement een 67 rated kaart, maar nu met deze boost heeft hij een 87 rated kaart die qua stats beter is dan Kante! Hierdoor zit er ook wel een prijskaartje aan deze spelers. Guendouzi bijvoorbeeld schommelt rond de 500k, wat nogal een bedrag is voor zo’n speciale kaart. De duurste speler van het team is het Braziliaanse talent van Real Madrid: Vinicius Junior. Deze speler heeft zelfs betere statistieken dan Neymar en is vergelijkbaar met Ronaldinho hierdoor kost hij dan ook maarliefst 1.6 miljoen munten. Hij is 92 rated, dit is tevens ook de hoogste rated speler van het hele team. Hij deelt de koppositie samen met Ajax talent Matthijs de Ligt.

Als we EA dus mogen geloven heeft Matthijs de Ligt dus een mooie toekomst voor zich. Dit is dus ook een goed teken voor het Nederlands Elftal. Maar Matthijs de Ligt is niet de enige Nederlander in dit team, ook Frenkie de Jong en Justin Kluivert zijn volgens EA Future stars! Dit houdt in dat er een kleurrijke toekomst komt voor het Nederlandse voetbal.

Terug naar blog