Fut Champions Regionals

Fut champions regionals zijn er

Eindelijk starten de regionals voor fut champions weer. Deze keer is het in Madrid (Spanje). Ook doen er heel wat nederlanders mee. Waaronder heel wat e- divisie spelers.

 

Wat houden de regionals nou precies in?

Wat de regionals nou precies zijn…. Nou ik zou het je goed duidelijk maken. De regionals zijn vergelijkbaar met de EK voor landen. Het zijn grote Fifa toernooien dat in elk werelddeel wordt gehouden. Zoals afgelopen weekend was het in madrid, met alle spelers van de landen wat valt in Europa. Wat het nu precies inhoud is dat het een fifa toernooi is waar veel (goede) fifa spelers naar toe gaan. Alleen kan je er niet uit jezelf zo heen gaan, je moet je er voor kwalificeren. Als je hieraan meedoet kan je een flinke geld bedrag winnen en zoals afgelopen weekend kon je je gelijk kwalificeren voor de regionals in Berlijn. Dit is het een beetje in het kort gezegd wat het precies is.

 

Hoe kan je je kwalificeren voor de regionals?

Je kan je kwalificeren op allerlei verschillende manieren. Bijvoorbeeld als je een e-sporter bent voor een club (in de e-divisie) zijn de nummers 1 en 2 automatisch gekwalificeerd voor de regionals in Madrid. Maar stel je bent geen e-sporter van een club dan hoor ik jullie al denken hoe moet je je dan kwalificeren? Nou dat doe je door Fut champions te spelen in fifa, maar nee geen 1 of 2 potjes. Je moet maandelijks in de top 5 komen en dan krijg je een uitnodiging van EA om je te laten zien op dat toernooi.

 

Doen er veel Nederlanders mee?

Afgelopen weekend deden er wel een heel aantal Nederlanders mee, waaronder Dani Hagebeuk (e-sporter ajax), Bryan Hessing (e-sporter Heracles) en Quinten van der most (e-sporter Feyenoord). Ook deden de Nederlanders Tonykoknl (Youtuber) en Bastafa mee. De Nederlanders hebben het goed gedaan in de regionals, want Quinten is hierdoor al gekwalificeerd voor de regionals in Berlijn. Dani hagebeuk heeft het ook goed gedaan allen voor door middel van penalty’s de kwalificatie plek.

 

Hoe is het afgelopen dit weekend?

De grote winnaar van dit event is een Italiaan geworden dat luistert naar de naam Prinsipe. Zijn echte naam is Daniele Paolucci. Hij heeft de trofee verovert met een overwinning op Huge Gorilla. Huge Gorilla is zeker geen slechte fifa speler maar toch was Prinsine net wat te sterk. Het was een zeer geslaagde fut regionals in Madrid en ik denk dat de volgende regionals in Berlijn een stuk beter gaan worden, en dat komt doordat de fifa spelers een stuk beter worden en het meer een uitdaging word.

Terug naar blog