Hoe veilig fifa 17 coins kopen?

Vele van ons zullen er nooit mee te maken krijgen. Dat neemt niet weg dat er altijd een kans is dat EA een 'RWT' (real world trading) onderschept. Volgens de EA Fifa regels is dit verboden. Wat er gebeurd is dat EA je account reset. Dit wil zeggen dat al je coins worden gereset naar nul. Je spelers in je team daarentegen worden niet verwijderd. 

Er wordt aan ons veel de vraag gesteld hoe men nou zo veilig mogelijk fifa 17 coins kan kopen zonder een ban te riskeren. Omdat Fifacoinsmarkt.nl jarenlang ervaring heeft met het leveren van fifa coins kunnen wij je enkele tips meegeven. 

1. Neem coins in stapjes op. Indien iemand een bestelling plaatst van zeg 200K fifa coins raden wij aan om niet in een keer alles op te nemen. Het beste is om bijvoorbeeld 100k per etmaal of dag op te nemen. Hoe meer een fifa account in een korte periode ontvangt, hoe verdachter dit 'RWT' betreft. 

2. Koop de coins op een betrouwbare site. Fifacoinsmarkt.nl maakt gebruik van een leveringssysteem die relatief erg veilig is. Vaak zijn buitenlandse site's minder veilig omdat zij een leveringssysteem gebruiken die voor hen goedkoper is. 

3. Koop direct spelers nadat je de coins hebt ontvangen. Zoals ik al eerder heb vermeld reset EA je coins en niet je spelers. Mocht je de coins ontvangen en je koopt direct spelers voor je team zal de ban geen consequenties hebben. 

Al met al, aan het kopen van fifa coins is altijd een risico aan verbonden. De kans op een ban is echter erg klein. Door bovenstaande tips kun je het risico beperken.

 

 

Terug naar blog